Мултиклима - официален партньор за България на Heliotherm, Австрия

В началото на 2009 г. МУЛТИКЛИМА стана официален партньор на един от водещите производители на термопомпи

Термопомпа Heliotherm

Термопомпа Heliotherm. Официален партньор на Heliotherm за България: Мултиклима ЕООД

С това МУЛТИКЛИМА доближи до Вас възможността да имате модерно икономично отопление на Вашия дом с използването на енергия от природата


Чрез МУЛТИКЛИМА Вие може да се възползвате от най-модерните технологии за получаване на топлинна енергия от земните недра, подпочвените води и въздуха - съвременните технологии на ХЕЛИОТЕРМ.

Днес Вие може да вземете от природата 70- 80% от топлината, необходима за отопление на вашата къща или вила. И да бъдете икономически независими от нарастващите цени на нефта, газа и въглищата.Сертификат на МУЛТИКЛИМА - официален партньор за България на ХЕЛИОТЕРМ
Сертификат, удостоверяващ МУЛТИКЛИМА като официален партньор на компанията Heliotherm

Компанията ХЕЛИОТЕРМ е с над 20 години опит в научно-изследователската дейност и производството на термопомпи. Има регистрирани многобройни международни патенти за подобряване ефективността на термопомпените ситеми.

ХЕЛИОТЕРМ притежава и сертификат за първата в света термопомпа с COP>7.

Компанията получи престижната награда "Hansjörg-Jäger Zukunftspreis 2007" за лидерската си роля в технологичното развитие на термопомпите.

Повече информация за ХЕЛИОТЕРМ може да получите в нашия сайт ТУК, както и в официалния сайт на компанията: www.heliotherm.at Сградите на HELIOTHERM, построени в областта Тирол, Австрия: администрация, производство, складови бази.
Сградите на HELIOTHERM, построени в областта Тирол, Австрия: администрация, производство, научни лаборатории, складови бази.