Предложение за сътрудничество към архитекти
и проектанти при проектиране на сгради,
отоплявани с възобновяема енергия

 
Термопомпа Heliotherm

Термопомпа Heliotherm. Официален партньор на Heliotherm за България: Мултиклима ЕООД

Мултиклима ЕООД предлага на архитекти и проектанти отлични условия за сътрудничество при проектирането на сгради, отоплявани с енергоспестяващи термопомпени системи HELIOTHERM.

Ако Вие желаете да получите повече информация за условията на сътрудничество, които предлага МУЛТИКЛИМА ЕООД, натиснете ТУК, попълнете кратка Заявката с ваши координати за обратна връзка и ни я изпратете.

Ще получите Информационния пакет за енергийни консултанти и проектанти на HELIOTHERM.

Наш сътрудник ще се свърже с Вас и ще направи всичко необходимо от наша страна за осъществяването на контакт и ползотворно сътрудничество.


Кратко представяне на Мултиклима

Мултиклима е фирма с над 22 годишна история
и стотици обекти в страната!

Фирмата води началото си от 1991 г. За над 22-годишната си история МУЛТИКЛИМА ЕООД е проектирала и реализирала успешно стотици инсталации за отопление, климатизация и вентилация в административни сгради, банки, хотели, ресторанти и сладкарници, вериги за бързо хранене, киносалони, автосалони, търговски центрове, еднофамилни къщи и др.

Представяне на МУЛТИКЛИМА, брошура

Списък с обекти на МУЛТИКЛИМА

Мултиклима e официален партньор за България на
Heliotherm - лидерът на термопомпите в Европа!


В началото на 2009 г. МУЛТИКЛИМА получи статут на Официален партньор за България на HELIOTHERM - една от водещите в света компании за производство на термопомпи, притежаваща собствена научно-изследователска лаборатория за авангардни технологии, с десетки международни патенти за технологични разработки, с над 130 сертифицирани партньори по света и над 25 000 доволни клиенти. Така чрез МУЛТИКЛИМА може да получите от първа ръка една от най-модерните и икономични термопомпени системи.

Мултиклима изгради десетки престижни обекти
у нас с термопомпи Heliotherm!


Мултиклима проектира и монтира:
Единствената в България инсталация с COP 8.4!

Инсталацията получи престижната награда на HELIOTHERM: “ПРОЕКТ НА ОКТОМВРИ 2011“, дадена в конкурс с над 130 участници от различни страни по света - сертифицирани партньори на Heliotherm.

Още за инсталацията >>

Мултиклима проектира и изгради отоплителната инсталация на:
Първата в България Зелена детска градина!

Обектът беше открит през септември 2012 г. от Премиера на Република България.

Още за инсталацията >>Мултиклима проектира и изгради:
Геотермалната инсталация на ловна резиденция Скалско

Геотермална инсталация с каскадна термопомпа земя-вода HELIOTHERM и соларни панели за отопление и охлаждане на резиденцията, за топла вода за битови нужди и топла вода за басейна и СПА центъра.

Още за инсталацията >>

Мултиклима има сертификати за изграждане на термопомпени инсталации на територията на ЕС и сертификат ISO 9001:2008


Мултиклима ЕООД е сертифицирана за всички свои дейности по ISO 9001:2008 и разполага със сертифицирани специалисти за проектиране и изграждане на инсталации с възобновяеми енергийни източници на територията на Европейския съюз.

Хелиотерм - лидер в света на термопомпите

Сградите на HELIOTHERM, построени в областта Тирол, Австрия: администрация, производство, научно-изследователски център, складови бази.
Сградите на HELIOTHERM, построени в областта Тирол, Австрия: администрация, производство, научно-изследователски център, складови бази.


Компания HELIOTHERM е създадена през 1987 г. и е наречена Пионер на термопомпите заради многобройните си патенти в тази област.

Днес HELIOTHERM има над 25 000 доволни клиенти в Европа! Какъв по-добър атестат?

Повече от 20 години непрекъснати научни изследвания направиха Хелиотерм лидер в технологиите за термопомпи. Ето само някои от тях:


  • СОР до 7.2! Термопомпите ХЕЛИОТЕРМ имат изключително висока ефективност: Коефициент на енергийна трансформация (СОР) до 7.2, което е потвърдено от експертизите на различни независими един от друг тестови центрове. Това означава, че за всеки вложен 1 kW електроенергия за задвижване на термопомпата, вие ще получите от нея 7.2 kW топлинна енергия! Седем пъти повече! Благодарение на високия СОР на термопомпите Хелиотерм вие може да кандидатствате за енергийни субсидии.

  • СОР над 7! ХЕЛИОТЕРМ притежава сертификат за първата в света термопомпа за отопление с СОР по-голям от 7.

  • Термопомпи с 20% по-ниски разходи от конвенционалните! ХЕЛИОТЕРМ притежава патент за термопомпа с инверторна технология, която намалява с 20% разходите в сравнение с конвенционалните термопомпи.

  • Технология DSI за допълнително намаляване на разходите с 4%. ХЕЛИОТЕРМ притежава патент за технологията DSI, с която се регулира електронно работния флуид в зависимост от промяната на работните условия и по този начин допълнително се намаляват разходите за отопление


През 2007 година ХЕЛИОТЕРМ получи престижната награда "Hansjörg-Jäger Zukunftspreis 2007" за лидерската си роля в технологичното развитие на термопомпите.


Повече за компанията HELIOTHERM