История на Мултиклима

 
1991
Фирма с над 22-годишна история

МУЛТИКЛИМА ЕООД води началото си от 1991 г. За над 22-годишната си история фирмата е проектирала и реализирала успешно стотици инсталации за отопление, климатизация и вентилация в административни сгради, банки, хотели, ресторанти и сладкарници, вериги за бързо хранене, киносалони, автосалони, търговски центрове, еднофамилни къщи и др.

Списък с обекти на МУЛТИКЛИМА
2009
Официален партньор на Хелиотерм Австрия

В началото на 2009 г. МУЛТИКЛИМА получи статут на Официален партньор за България на HELIOTHERM - водеща в света компания за производство на термопомпи, притежаваща собствена научно-изследователска лаборатория за авангардни технологии, с десетки международни патенти за технологични разработки, с над 130 сертифицирани партньори по света и над 25 000 доволни клиенти. С това МУЛТИКЛИМА доближи до Вас най-модерните технологии за получаване на топлина от слънчевата енергия, от почвата, от подпочвените води и от въздуха.

Още за Хелиотерм >>

2010
Сертификат ISO 9001:2008

Мултиклима ЕООД е сертифицирана за всички свои дейности по ISO 9001:2008. Фирмата разполага със сертифицирани специалисти за проектиране и изграждане на отоплителни инсталации с възобновяеми енергийни източници на територията на Европейския съюз.

2011

Единствената в България инсталация с COP 8.4

През 2011 г. МУЛТИКЛИМА проектира и изгради инсталацията на търговския център на ВАЛЕРИЙ C&M ГРУП АД в София. Това е първата и еденствена в България термопомпена инсталация с СОР 8,4. Тестовете за измерване на коефициента на трансформация COP бяха извършени от експерти на ХЕЛИОТЕРМ и под независимия контрол на Харалд Хайникъл.

Още за проекта >>

2012
Признание за Мултиклима

През 2012 година ХЕЛИОТЕРМ връчи на Мултиклима ЕООД престижния приз “ПРОЕКТ НА ОКТОМВРИ 2011“ за постигнати изключително високи показатели с изградената термопомпена инсталация на търговския център на ВАЛЕРИЙ C&M ГРУП АД.

Сертификат за "ПРОЕКТ НА ОКТОМВРИ 2011"

2012

Първата в България Зелена детска градина

МУЛТИКЛИМА спечели доверието на Правителството с изграждането на термопомпената система на първата в България Зелена детска градина. Обектът бе открит през септември 2012 г. от Премиера Бойко Борисов, а плановете на Правителството предвиждат построяването на нови Зелени детски градини и Зелени училища у нас.

Още за проекта >>

2013
Днес

Днес МУЛТИКЛИМА ЕООД е сред водещите фирми у нас в областта на проектирането и изграждането на екологични енергоспестяващи термопомпени системи, ползващи възобновяема енергия от природата. Фирмата разполага със собствена сондажна техника за свързаните с това геотермални сондажи и проучвания. Повече по темата вижте в секциите Геотермална енергия, Сондажи, Термопомпени инсталации и Галерия с обекти.

Брошура с представяне на Мултиклима ЕООД