Представяне на МУЛТИКЛИМА ЕООД

Официален експертен партньор на Heliotherm

 

ТЕРМОПОМПИ И ТЕРМОПОМПЕНИ ИНСТАЛАЦИИ. ОТОПЛЕНИЕ. КЛИМАТИЗАЦИЯ. ВЕНТИЛАЦИЯ

Лого на Мултиклима

Фирма с над 22-годишен опит в изграждането
на инсталации за отопление, климатизация
и вентилация

МУЛТИКЛИМА ЕООД води началото си от 1991 г. За над 22-годишната си история фирмата е проектирала и реализирала успешно стотици инсталации за отопление, климатизация и вентилация в административни сгради, банки, хотели, ресторанти и сладкарници, вериги за бързо хранене, киносалони, автосалони, търговски центрове, еднофамилни къщи и др.

Списък с обекти на МУЛТИКЛИМА
Мултиклима - официален партньор на Хелиотерм

Официален партньор на Хелиотерм, Австрия

В началото на 2009 г. МУЛТИКЛИМА ЕООД получи статут на Официален партньор за България на HELIOTHERM - водеща в света компания за производство на термопомпи, притежаваща собствена научно-изследователска лаборатория за авангардни технологии, с десетки международни патенти за технологични разработки, с над 130 сертифицирани партньори по света и над 25 000 доволни клиенти. С това МУЛТИКЛИМА доближи до Вас най-модерните технологии за получаване на топлина от слънчевата енергия, от почвата, от подпочвените води и от въздуха.

Още за Хелиотерм

Награда за Мултиклима за постигнат COP 8,4

Водеща фирма в термопомпените инсталации

МУЛТИКЛИМА ЕООД е сред водещите фирми у нас в областта на проектирането и изграждането на екологични енергоспестяващи термопомпени системи, ползващи възобновяема енергия от природата. Фирмата разполага със собствена сондажна техника за свързаните с това геотермални сондажи и проучвания. Повече по темата за термопомпи вижте в секциите: Геотермална енергия, Сондажи, Термопомпени инсталации и Галерия с обекти.

Брошура с представяне на Мултиклима ЕООД
ISO 9001:2008
Сертификати

Мултиклима ЕООД е сертифицирана за всички свои дейности по ISO 9001:2008. Фирмата разполага със сертифицирани специалисти за проектиране и изграждане на отоплителни инсталации с възобновяеми енергийни източници на територията на Европейския съюз.

Още сертификатиТермопомпена инсталация, изградена от Мултиклима ЕООД

Представителни обекти с термопомпи Heliotherm

След като получи статута на Официален партньор за България на Heliotherm, Мултиклима ЕООД проектира и изгради редица представителни обекти с термопомпени инсталации Heliotherm.

Някои от тях са:

Единствената в България термопомпена инсталация с COP 8,4

Първата в България Зелена детска градина

Геотермалната инсталация на Ловна резиденция Скалско

Награда за Мултиклима за постигнат COP 8,4
Признание за Мултиклима

През 2012 година ХЕЛИОТЕРМ връчи на Мултиклима ЕООД престижния приз “ПРОЕКТ НА ОКТОМВРИ 2011“ за проектирането и изгражаднето на първата у нас термопомпена инсталация с Коефициент на трансформация COP = 8,4. Инсталацията на Мултиклима беше отличена между проектите на над 130 експертни партньори на Heliotherm, участващи в конкурса.Сертификат за "ПРОЕКТ НА ОКТОМВРИ 2011"